Ak ste si ešte neobjednali svoj nový iPhone, budete musieť byť pripravení čakať niekoľko týždňov.

Hoci nové iPhony boli oficiálne predstavenými 25. septembra, všetky modely sú podľa internetových stránok spoločnosti Apple v súčasnosti už vypredanými.

Nové modely iPhonov budú stále k dispozícii v obchodoch spoločnosti Apple v 8 hodín počas 25. septembra, ale ich pred-objednávky sú už vyčerpané.

Všetky verzie iPhonov 6S, ktoré zahŕňajú všetky farebné kombinácie a možnosti ukladania dát bez ohľadu na doručovateľa majú čakaciu lehotu posunutú o jeden až dva týždne.

Súvisiace:
Úžasný a jednoduchý spôsob platby cez Apple Watch
Ako manželia z akcií spoločnosti Apple zarobili takmer $ 1 milión

Dodanie väčšieho 5,5-palcového iPhonu 6S Plus je posunuté dokonca o tri až štyri týždne.

To nie je nič neobvyklé, keďže nové modely iPhonov od spoločnosti Apple sa vypredávajú naozaj rýchlo. Je veľmi ojedinelé získať váš vzácny iPhone v deň spustenia predajov. Musíte byť prvými na stránke spoločnosti a odoslať svoju objednávku čo najskôr.

V minulom roku bolo modely iPhone 6 Plus obzvlášť ťažké dostať. Nicholas Carlson z Business Insider nevedel iPhone 6 Plus dostať po návšteve troch obchodov operátora AT&T a bolo už týždeň potom, čo predaj telefónu bol oficiálne zahájený.

Apple v minulom roku predala 10 miliónov iPhonov s označením iPhone 6 a 6 Plus počas “prvého týždňa predajov a je pravdepodobné, že tento rekord bude v tomto roku prekonaný.

Zdroj: ABCNews

Facebook komentár