Investor a jeden z najbohatších ľudí sveta – Warren Buffett si nedávno zaobstaral nový Cadillac a bol tak ohromený obchodným zastúpením jednej zredajní, že generálnej riaditeľke spoločnosti General Motors – “Mary Barra” poslal list chvály.

Automobilka GM tento list publikovala na blogu automobilky v plnom názve Fastlane Blogon.

Namiesto toho, aby vykonal nákup automobilu sám, Buffett mal so sebou dcéru – “Susie Buffett” kde prišli v Omahe, v štáte Nebraska si obzrieť nové autá u predajcu menom Huber Cadillac. V liste Buffetta sa uvádza:  “Susie predavačke Madison Willersovej povedala, že by chcela kúpiť auto pre svojho otca, ale nepovedala, kto ním je. Namiesto toho “len opísala osobnosť a návyky svojho anonymného otca.”

Súvisiace: Tíneždrova fotka Buffetta a McCartneho sa šíri ako vírus

Spočiatku, Susie požiadala o Cadillac CTS, ktorý bol Buffettovi odporúčaný od “jedného známeho”. (Týmto “jedným známym” bola generálna riaditeľka spoločnosti GM – Mary Barra, ale Susie jej to nepovedala.)

Ale, na základe popisu otca Susie, Willersová odporučila priestrannejší model Cadillac XTS.

Buffett v liste ďalej poznamenal: “Madison nemohla byť viac užitočnou.”

Spočiatku si Willersová myslela, že Susie Buffettová bol tzv. “záhadným zákazníkom”, ktorého do obchodu poslala GM, s cieľom otestovať svoje znalosti o produkte. Len o pár dní neskôr, keď sa Susie Buffettová vrátila aby skutočne kúpila auto a následne Willersovej bolo oznámené, že bolo naozaj kúpené miliardárom a investorom Warrenom Buffettom.

Willersová a Buffett sa vlastne už stretli pred pár rokmi, keď Willersová bola servírkou v jednej reštaurácií. Willersová napísala v inom Fastlane blogu článok o tejto “špeciálnej” skúsenosti.

Willersová napísala: “Pán Buffett ma požiadal, aby som mu osobne doručila jeho model XTS, aby ma osobne mohol opäť pozdeaviť.”

Súvisiace: Warren Buffett: “Býčí trh je ako sex. Cítite sa najlepšie tesne predtým, než sa skončí”

Išla autom až ku kancelárie Buffetta, v spoločnosti Berkshire Hathaway a taktiež mu k jeho novému vozidlu priniesla tzv. klobúk zančky “Cadillac”.

Napísala: “Zdalo sa, že rovnako ako bol nadšený z klobúku, bol nadšený aj z automobilu.”

Nejedná sa však o prvý Cadillac Buffett. Nový model XTS si kúpil, po jeho predošlom modely – Cadillac DTS, kúpenom v roku 2006. Hovorca Warrena Buffetta potvrdil informácie o celom tomto príbehu a liste zverejnenom na GM blogu.

Zdroj: ABCNews

Facebook komentár