Prvýkrát v histórií spoločnosť Rolls-Royce vytvorila auto na počesť výročia krajiny.

Táto značka luxusných vozidiel počas tohto týždňa oznámila, že začne predávať SG50 Ghost Series II v súvislosti s 50. výročím nezávislosti Singapuru, ktoré bude oslavovať v priebehu jubilejného víkendu v rozmedzí 7 až 10. augusta.

Paul Harris, ktorý je regionálnym riaditeľom spoločnosti Rolls-Royce pre Áziu a Tichomoria v tlačovej správe uviedol: “Tento jedinečný slávnostný model automobilky Rolls-Royce s označením SG50 Ghost Series II bude nadčasovým majstrovským dielom v starostlivosti o klienta a bude predstavovať zamyslenie nad týmto významným míľnikom.”

Súvisiace: Hong-Kongský podnikateľ vykonal najväčšiu zákazku v histórií pre Rolls-Royce

Cena tento limitovanej edície Ghost však nebola oznámená, ale obchodný zástupca v Singapore už poznamenal, že má niekoľko potenciálnych kupcov. Základná cena za normálny model Ghost Series II je zhruba na úrovni 290 000 dolárov.

Vozidlo sa môže pochváliť kompletným bielym exteriérom, ktorý je zdobený červeným líniou na karosériu zo Singapurskej vlajky.

Prvkami interiéru sú tmavo-červené kožené sedačky, kde v každej opierke hlavy je všitý kultový singapurský vzor leva.

Súvisiace: Rusi zamieňajú ruble za … Rolls Royce?

Tu je bližší pohľad na opierky hlavy. Podľa spoločnosti Rolls-Royce sa na nich využije celkových 15 080 stehov.

Na štítku vozidla je náčrt Singapurskej panorámy a jeho slova sa informujú, že bolo vyrobeným v Goodwoode (Anglicku) na 50. výročie Singapuru.”

Zdroj: CarBuyer, MoneyControl

Facebook komentár