Ak Vás zaujal niektorý z článkov a chcete podporiť našu prácu, najjednoduchší spôsob ako tak urobiť je kliknúť na “páči sa mi to“, alebo náš článok “tweetowať.  Vaša odozva nás vedie k tomu aby sme pokračovali v publikovaní a preto Ďakujeme za každú jednu návštevu, odporúčenie, zdielanie, like alebo tweet… :-) Team portálu www.FinancnyTrh.com

Neklamme samých seba: Je len jeden smartphone, na ktorom skutočne záleží, iPhone. Samsung môže predať celkovo viac telefónov ako Apple, ale je to iPhone, o ktorý sa ľudia najviac zaujímajú. Ďalší iPhone je mesiace vzdialený, ale už teraz je veľký záujem o to, čo Apple plánuje. Zhromaždili sme všetky správy a všetky klebety do jedného miesta.


1) Apple konečne urobí väčšiu obrazovku na iPhone!

Početné správy hovoria o tom, že Apple uvedie 4,7-palcový iPhone. Súčasný iPhone má 4 palce. Je to málo v porovnaní s väčšinou telefónov s Androidom. Už aj 4,7 palcov je v súčasnosti málo. Galaxy S5 od Samsungu je 5,1-palcový a HTC One je 5-palcový.


2) Apple by mohol dokonca urobiť aj obrí telefón

Toto je divoká karta pre Apple. Je tomu tak údajne pri pohľade na uvedenie 5,5-palcového iPhone okrem už spomínaného 4,7-palcového iPhonu. Je ťažké veriť tomu, že by Apple skutočne uviedol “phablet”, kým doteraz uviedol na trh len malé telefóny. Dúfame, že je to pravda, pretože phablety môžu vyzerať trochu uletene, ale sú dosť skvelé na používanie. iPhone je viac tablet ako telefón, tak prečo mu nedať obrovskú obrazovku? Hovorí sa, že Apple sa usiluje o 5,5-palcovú obrazovku, a tá príde pravdepodobne s oneskorením.
 

Súvisiace: Nádherné koncepty dizajnu a funkcií iPhone 6 s veľkou obrazovkou

3) Ako bude vyzerať? Nikto okrem Jonyho Ive to teraz nevie. Ale, táto fotka pochádza pravdepodobne od výrobného partnera Applu, firmy Foxconn. Ukazuje redizajn pre tento telefón.

4) iPhone 6 bude pravdepodobne tenší. Prečo? Nie sme si istí. IPhone 5S je dosť tenký, ale Apple miluje robiť veci tenšie.


5) Nový displej bude ostrejší

Apple neurobí len väčší displej, ale zvýši aj jeho rozlíšenie, podľa mnohých správ. Pravdepodobne bude využívať niečo nazývané ako “kvantové bodky”, ktoré budú viesť ku displeju so supervysokým rozlíšením.

6) Wi-Fi na iPhone 6 bude rýchlejšie ako na ostatných iPhonoch

Jeden z partnerov Apple, Broadcom, predstavuje nový Wi-Fi čip, ktorý by sa mohol dostať do iPhonu 6. Kyle Russell, reportér portálu Business Insider napísal, “Broadcom tvrdí, že nový čip bude mať dvojnásobný výkon pre sťahovanie videa a hudby, zvýši sa rýchlosť odosielania na veľkých verejných podujatiach, ako sú koncerty, zvýši sa dosah Wi-Fi a zvýši sa aj životnosť batérie.”

Súvisiace: 6 nádherných fotografií konceptu nového iPhone 6 s väčšou obrazovkou

7) Displej by mohol byť vyrobený zo zafírového skla odolného voči poškriabaniu

Apple by mohol urobiť odolnejšiu obrazovku. Má továreň v Mese v Arizone, ktorá je údajne schopná vyrábať pre iPhone zafírové obrazovky. Zafír je druhým najsilnejším sklovitým materiálom po diamantoch.

8) Apple údajne pridá “optický stabilizátor obrazu” na fotoaparáte, ktorý robí fotky viac stabilné, a teda aj vyššej kvality.


9) Tamto sa týka hardvéru. Tu je nejaký nový softvér, ktorý by mohol prísť s telefónom.

Očakávame, že Apple zaktualizuje Apple Maps, čiže bude zahŕňať tranzitné smery. Tiež očakávame Healthbook, ktorý by mohol byť ako aplikácia knižky Applu s výnimkou  zdravotných informácií.

Súvisiace: Zabudnite na iPhone 5S, poďme sa baviť o iPhone 6

10) Apple sa údajne chystá začať výrobu 4,7-palcového telefónu v máji. A my očakávame jeho uvedenie pre širokú verejnosť v septembri.


Preložil: Patrik Krak

( AK by niekoho bavili preklady podobných “finančných článkov” pre komunitný projekt, nech sa Nám ozve na Facebook do správy )

Zdroj: LATimes

Facebook komentár