Ak si myslíte, že 10 dolárov je príliš veľa peňazí za aplikáciu, nebude ani uvažovať nad stiahnutím čokoľvek na tomto zozname.

Kým App Store je plný skvelých aplikácií, ktoré sú lacné, alebo zadarmo, avšak existuje aj niekoľko, ktoré stoja stovky dolárov.

Pre niektoré aplikácie, ako sú elektronické učebnice a app pre majstrov je cena trochu pochopiteľnou. Ale pre ostatné, je to úplne mätúce.
 

99,99 dolárov – Vizzywig 8HD

Vizzywig 8HD je aplikácia pre úpravu videí a tvrdí, že dokáže zachytiť video záznam na osemnásobku rozlíšenia vášho štandardného fotoaparátu pre iPhone 6. Platoba $ 100 za aplikáciu, môže znieť draho, ale je to celkom pokles, keďže aplikácia Vizzywig  v septembri mala pôvodnú cenu na úrovni $ 1 000.

Cena: 99,99 dolárov


199,99 dolárov – G-Map US West

G-Map je hlasovou GPS navigáciou a k jej užívaniu nepotrebujete Wi-Fi alebo pripojenie k internetu. Zahŕňa vymoženosti, ako je 3-D zobrazenia a hovorenú reč, ale s Google Maps a Apple Maps dokážete prakticky robiť to isté.

Cena: 199,99 dolárov


299,99 dolárov – SafeSession Voice

SafeSession Voice je aplikácia pre šifrovanie, ktorá vám umožní bezpečné VoIP hovory cez internet. Firma tvrdí, že hovory sú chránené šifrovaním hlasových algoritmov. Osoba s ktorou ale hovoríte taktiež musí mať pre zabezpečenú konverzáciu nainštalovanú aplikáciu.

Cena: 299,99 dolárov


349,99 dolárov – Mobile Cam Viewer

Mobile Cam Viewer vám umožní naživo ovládať a sledovať svoje bezpečnostné a kontrolné kamery. Podporuje niekoľko modelov Webkamier a viac ľudí si vie zobraziť rovnaké kamery v rovnakom čase.

Cena: 349,99 dolárov


399,99 dolárov – Idia – Diagnostic Imaging Atlas, Small Animal

Táto aplikácia pomáha zverolekárom vo výučbe, keďže obsahuje rôzne prehľady, pre rôzne zvieratá.

Cena: 399,99 dolárov


 

 

 

499,99 dolárov – DDS GP Yes!

DDS GP Yes! je aplikácia pre zubných lekárov. Odborníkom pomáha ukázať ich pacientom konkrétne plány liečby v elegantnej prezentácii.

Cena: 499,99 dolárov


 

 

999,99 dolárov – Alpha-Trader

Alpha-Trader je celosvetovou obchodovacou platformou pre investičných traderov. Aplikácia poskytuje ceny akcií v reálnom čase, upozornenia cien, indikáciu rizikového portfólia, vzťahy aktív a kategórie grafov.

Cena: 999,99 dolárov


999,99 dolárov – Agro

Agro pomáha agronómom tým, že ich zbavuje bolesti hlavy z papierovania a sledovania kontrol, chemikálií, plodín a škodcov na ich farme. Zdá sa, že je celkom drahou pre niečo, čo by mohlo byť pravdepodobne zoradené v bezplatnej tabuľke.

Cena: 999,99 dolárov


 

999,99 dolárov – CyberTuner

Tento nástroj je pre profesionálnych ladičov klavírov a jej použitie je veľmi presné a jednoduché. A jej používatelia majú tendenciu súhlasiť: od 51 ľudí má päť hviezdičiek.

Cena: 999,99 dolárov


999,99 dolárov – VIP Black

Táto aplikácia je známou ako “aplikácia pre milionárov.” Využívajú ju používatelia, ktorí majú radi VIP starostlivosť od luxusných partnerských spoločností. Po zakúpení aplikácie, musíte prejsť overením, že váš majetok je vyšší ako $ 1 milión.

Cena: 999,99 dolárov


999,99 dolárov – app.Cash

Aplikácia .Cash je virtuálnOU pokladňa pre iPhone. Existuje len málo informácií od jej developera, s krátkym popisom v iTunes Store, ale vyzerá to, že by mala spracovávať transakcie k tlačiarni a výsledne dokáže robiť rôzne výpočty. Je nejasné, prečo je táto aplikácia tak drahou, keďže existuje niekoľko voľných, alebo menej nákladných podobných aplikácií v App Store.

Cena: 999,99 dolárov


999,99 dolárov – VueCAD Pro

VueCAD Pro je aplikácia, ktorá vám umožní prezerať CAD – alebo súbory dizajnu na vašom iPhone. Tieto typy výkresov sa zvyčajne používajú vo výrobných operáciách, kde sa mení ich dizajn. Pomocou aplikácie si môžete prezrieť “výkres” v jeho prirodzenej forme, vykonať zmeny a viete ho aj poslať e-mailom.

Cena: 999,99 dolárov

Facebook komentár