Ak Vás zaujal niektorý z článkov a chcete podporiť našu prácu, najjednoduchší spôsob ako tak urobiť je kliknúť na “páči sa mi to“, alebo náš článok “tweetowať.  Vaša odozva nás vedie k tomu aby sme pokračovali v publikovaní a preto Ďakujeme za každú jednu návštevu, odporúčenie, zdielanie, like alebo tweet… :-) Team portálu www.FinancnyTrh.com

Fanúšikovia tequily majú docela exkluzívnu prílažitosť, vychutnať si ochutnávku tohto nápoja počas letu.

Nielenže zažijete ochutnávku mexickej tequily – Avión, čo bude stáť 500 000 amerických dolárov, ale bude sa to odohrávať v luxusnom súkromnom lietadle spoločnosti Gulfstream.

Jedná sa o “najdrahšiu ochutnávku počas letu na svete,” keďže toto súkromné lietadlo pojme až 10 osôb a bude letieť do mexického Jalisco, kde Vám bude odhalené tajomstvo tohto tekutého zlata značky Avión.

Súvisiace: Jazda Lamborgini na ľadom pokrytej závodnej dráhe? Bez problémov

Celé to bude viesť Ken Austin, ktorý je zakladateľom zakladateľ Tequila Avion, ďalej Alejandro Lopez, z liehovaru značky Avion a Josh Capon, ktorý je šéfkuchárom newyorskej reštaurácie El Toro Blanco v New Yorku.

Hostia zažijú vlastnú prehliadku liehovaru spoločnosti Avion a môžu si vymyslieť svoj vlastný druh tequíl Añejo, ktorá je vyrábaná z agáve, ktorá je pestovaná na jej vlastných poliach. Budú taktiež večerať vareného kapúna (kuracie mäso) v súkromnom dome Lopezovej rodiny a ďalšie dve noci zostanú v v luxusnom mexickom rezorte Las Alamandas.

Súvisiace: Vzácna whisky Macallan vydražená za 628 205 dolárov

Súvisiace: Diddy je súčasťou spoločného podniku luxusnej tequily DeLeon s firmou Diageo

Profesionálny fotograf a súkromný komorník je taktiež súčasťou balíka a ak sa im nepodarí uzavrieť dohodu, hostia dostanú vlastnú fľašu tequily, ktorá nebude “nikdy vydanou.”

 

Ken Austin, ktorý je zakladateľom spoločnosti Tequila Avion povedal, že podobné druhy zážitkov stelesňujú cieľ značky, ktorá “neustále napáda nové  štandardy kvality a luxusu.”

Pre tých, ktorí majú záujem o míňanie niektorých životných úspor si môžu tento zážitok zakúpiť on-line prostredníctvom internetových stránok Tequila Avion.

( AK by niekoho bavili preklady podobných “finančných článkov” pre komunitný projekt, nech sa Nám ozve na Facebook do správy )

Zdroj: DailyMail, FoxNews

Facebook komentár