Tu je zoznam toho, čo väčšina ľudí počas celého dňa na internete, podľa analýz výskumných agentúr GfK a Interactive Advertising Bureau.

Sociálne siete ako Facebook a e-mail zaberajú najväčšiu časť nášho času. Takže možno bude potreba dať si pozor koľko času strávite denne na sociálnej sieti, alebo vybavovaním a odpovedaním na e-maily.

Medzi ďalšie aktivity patrí sledovanie videa, vyhľadávanie a hranie on-line hier.

Opýtaní uviedlo, že v priemere zhruba denne počas roka 2013 na sociálnych sieťach, ako je Facebook a Twitter trávili 37 minút. Vybavovanie e-mailov v tomto roku svojimi 29. minútami prekonalo sledovanie on-line videí – najmä televíznych relácií a filmov Vyhľadávaním ľudia denne venujú 23. minút.

Súvisiace: 

Prieskum: 38% detí mladších, ako 2-roky používa mobilné zariadenia

Táto francúzska technológia by mohla pomôcť zachrániť nákupné centrá

Správa zistila, že zatiaľ čo ľudia zdvojnásobil množstvo času, ktoré strávil sledovaním online videa počas posledných štyroch rokov, celkový podiel ich online času strávenom sledovaním videa v roku 2013  klesol na 12% z úrovne 13% pred rokom. (Celkový čas on-line je na vzostupe, z veľkej časti riadený travením času na smartphonoch.) Priemerný počet minút sledovania videa, posielanie e-mailov a čítanie novín on-line poklesli. Teda kde ľudia trávia viac času? Čítaním blogov, hraním hier a počúvaním rádia (všetky tieto oblasti zaznamenali zvýšenie).

Zdroj: Wall Street Journal

Facebook komentár