Ľudia, ktorý chceli iPhone s veľkou obrazovkou sa môžu radovať!

(A ľudia, ktorí chceli malé obrazovky pre ich iPhony asi budú smutný.)

Apple je konečne pripravená pripojiť sa k zvyšku svetových výrobcov smartphonov na svete tým, že budú ponúkať väčší iPhone.

The Wall Street Journal priešiel so správou, že spoločnosť Apple vyvíja iPhone s obrazovkou, ktorá je väčšia ako 4,5 palca. Taktiež pracuje na druhom iPhone s obrazovkou, ktorá je väčšia ako 5 palcov. V súčasnosti Apple iPhone 5S a iPhone 5C majú 4-palcové obrazovky. IPhone 4S má displej o veľkosti 3,5 palca.

Navyše, Journal uviedol, že Apple prestane ponúkať plastový štýl, ako vo verzií iPhone 5C.  Nové telefóny budú mať kov, ako iPhone 5S.

Denník ďalej uvádza, že model s obrazovkou 4,5 + palca je pripravený pre hromadnú výrobu. Väčšie iPhony sú stále vo vývoji.

Tieto telefóny by mali byť predstavené v rovnakom čase ako firma Apple zvyčajne predstavuje svoje nové Apple – v septembri.

Najväčším konkurentom spoločnosti Apple na trhu smartphonov je firma Samsung. Jeho najpopulárnejší telefón v USA – Galaxy SIII má displej o veľkosti 4,8 palcov. Jeho ďalší najobľúbenejší model S4 má displej o veľkosti 5 palcov.

Apple dosiahla dobré predaje a výsledky aj s menšími obrazovkami iPhonov, takže kľudne by sa mohla rozšíriť svoju produktovú radu aj o väčší iPhone. Avšak, zdá sa, že veľa spotrebiteľského dopytu v Spojených štátoch a iných krajinách ukazuje, že ľudia majú radi väčšiu veľkosť obrazovky. Takže Apple by mala určite rozšíriť svoje rady a ponúkajú rôzne možnosti veľkosti obrazoviek pre svojich užívateľov.

To nie je nejaký radikálna stratégia pre firmu Apple. Ponúka notebooky s 11 palcovou, 13 palcovou a 15-palcovou obrazovkou. Tak prečo neurobiť to isté s iPhonom?

Zdroj: EconomicTimes

Facebook komentár