Zakladateľ spoločnosti Virgin Group – Richard Branson poznamenal: “Sociálna spravodlivosť je pre binis naozaj vhodnou.”

Tento charizmatický podnikateľ vedie nikoľko miliardový konglomerát Virgin Group, ktorý medzi ostatnými zahŕňa rôzne spoločnosti od aerolínií, mobilného operátora, hotelových reťazcov, ako aj firmu z oblasti komerčných letov do vesmíru.

Vo videu zverejnenom na internetových stránkach, s odvolaním sa na svoju poslednú cestu do Afriky a diskusiách o tom, ako spoločnosť Virgin pomáha umiestňovať solárne panely na strechy ľudí uviedol: “Nerovnosť je pravdepodobne najväčším obmedzením a treba vytvárať udržateľnú a spravodlivú budúcnosť pre nás všetkých.”

Súvisiace: 13 tipov Richarda Bransona, ako vybudovať multimiliardový konglomerát

Branson dokonca patrí do zoskupenia Top 100 podnikateľov, ktorí sa venujú vedeniu podnikov, ktoré robia svet lepším miestom.

Spolu s pánom Bransonom, ako súčasť kampane nadácie Henryho Forda, niekoľko osobností verejného života vrátane hudobníka Eltona Johna a spisovateľky Glorie Steinem taktiež vytvorilo svoje videá.

Bransom v ňom povedal: “Podniky, ktorým sa naozaj dobre darí – ako Unilever, TOMS a rád si myslím, že aj Virgin a mnoho ďalších značiek sa stali silnejšími, vďaka tomu, že ľudia sa s nimi vedeli ztotožniť a preto sa týmto podnikom tak darí lepšie, ako iným.”

Video Richarda Bransona:

Facebook komentár