Tvrdá práca a odhodlanie Vám k tomu, aby ste sa stali miliardárom stačiť nebude.

Justine Musková, ktorá je prvou ženou generálneho riaditeľa (CEO) automobilky Tesla – Elona Muska sa s jedným čitateľom podelila o svoje názory na to, čo to znamená byť miliardárom.

Musková na interenetovej stránke Quora v reakcii narazila na otázku jedného používateľa: “Stanem sa miliardár keď budem odhodlaný byť jedným z nich a dám to toho všetku svoju pracovitosť?”

( Toto je ďalší článok NAŠHO NOVÉHO PROJEKTU S NÁZVOM MotivacnyWeb.sk, ktorý je zatiaľ pre Vás Prístupný Na Facebooku )

Ona náhle odpovedala: “Nie.” Potom sa odpoveď zhrnula do správy dlhej o 562 slovách.

Poznamenala: “Jednou z mnohých vlastností, ktoré oddeľujú miliardárov od nás ostatných je ich schopnosť klásť správne otázky. Vaša otázka nie je tou správnou otázkou.”

Justine a Elon Musk boli spolu ženatí až osem rokov a rozviedli sa v roku 2008; majú päť synov. Justine Musková je autorom troch románov a hovorkyňa TEDx.

Vo svojom príspevku, dodala, že svet nebude dávať peniaze človekovi len preto, keď ten človek cíti, že si to zaslúži.

Muskova bývala žena uvádza: “Musíte ísť hlboko a byť intenzívne zvedaví v tom, čo svet chce a potrebuje,” … “Opýtajte sa sami seba, v čom máte potenciál ponúknuť svetu a malo by byť tak unikátne, presvedčivé a užitočné, že žiadny počítač Vás nebude môcť nahradiť, nikto Vás nebude môcť outsourcing-ovať, nik nebude môcť ukradnúť Váš výrobok a následne bude väčšia pravdepodobnosť, že sa do tohto klubo dostanete.”

Pod tento príspevok sa do včera objavilo cez 385 000 názorov, odkedy bol dňa 15. apríla pôvodne zverejnený.

Súvisiace:

4 lekcie od miliardárov, ktorí sa pustili do podnikania už na škole

10 lekcií o peniazoch od miliardárov

Musková už odvtedy aktualizovala svoj príspevok. (Do vrchnej časti uviedla: “Len napíšem: Ďakujem, všetci Vám ďakujem za kladné ohlasy a pripomienky, som unesená a vďačná..”).

Je to 1 z 12 miest stránky Quora, kde Justine Musková odpovedala.

Začiatkom tohto mesiaca, odpovedala na otázku : “Ako môžem byť tak veľkou osobnosťou, ako Bill Gates, Steve Jobs, Elon Musk a Richard Branson.”

Títo muži v tejto otázke pritom majú netradičné vlastnosti a to je čiastočne zodpovedné za ich riadenie a najmä preto sa stali veľmi úspešnými podnikateľmi.

Napísala: “Jedným z dôvodov, prečo sa stanú podnikateľmi, je preto, že nemôžu, alebo sa nevedia zmestiť do štruktúr a rutín klasického života firiem,” … “Sú to dyslektici, autististi, majú rôzne podobné problémy, … Úlohy bežných zamestnancov ich absolútne nezaujímajú a nevedia čo by robili… “

Dodáva, že úspešní podnikatelia pravdepodobne nebudete tráviť čas čítaním miest ako je Quora (aj keď priznáva, že ona ho sama miluje).

Tento príspevok zozbieral 480 000 diskusných príspevkov.

Marc Bodnick, ktorý má na starosti komunity podnikania na Quora poznamenal: “Každá z týchto odpovedí je jedným z najviac prehliadaných odpovedí roku 2015.”

“Jej odpovede boli vnímané ako veľmi kvalitné, takže sme im poskytli veľký priestor, vrátane nášho zacielenia a e-mailov.”

Zdroj: Quora, Mashable

Facebook komentár