Ako sa presúvať do počas dovolenky? Tieto kolesá sú ale najmä pre miliardárov.

Elektrické bicykle, ktoré stoja až 40 000 eur (45 000 amerických dolárov) zažívajú veľmi rozmach medzi super-bohatými jednotlivcami a hŕstkou európskych spoločností sa snaží uspojkojiť ich dopyt.

Tieto batériami poháňané elektrické kolesá umožňujú jazdcovi bez problémov prekonávať svahovitý terén bez jediného potu. Šliapanie pedálov je teda voliteľné.

Lacnejšie modely sú taktiež veľmi populárne u vedúcich predstaviteľov európskych spoločností a podľa analytikov je v tomto regióne ročne predávaných viac než milión podobných produktov.

Súvisiace: Prečo sú všetci v Monaku tak extrémne bohatými?

Tento startup získava aj popularitu medzi vlastníkmi luxusných super-jácht, ktorí si ich vedia uskladniť na svojich plavidlách a používať ich, keď dorazia do prístavov.

Ceny za e-bike Trefecta začínajú na úrovni 22 500 eur (25 000 dolárov).

Výrobca bicyklov na elektrický pohon – Trefecta už od začiatku (výrobu začal v marci) predal už 500 e-bicyklov. Jej produkt vyzerá ako kríženec medzi bicyklom a motorkou a jeho ceny začínajú na úrovni 22 500 eur (25 000 dolárov).

Haiku Visser, ktorý je jej zakladateľom povedal, že ich klienti sú rovnakými, ako jeho e-biycykle, pretože sú elegantnými, robustnými a vedia sa na ich jachtách ľahko uskladniť.

Tržby v Európe môžu byť zdravými, ale skutočná príležitosť k rastu by mohla prísť v Spojených štátoch. Predaje “E-bike“ v USA dosahujú približne jednu tretinu európskej predajov.

GoCycle stoja 4999 dolárov. Sú zamerané na trh na super-bohatých majiteľov jácht.

V Británii založená Karbon Kinetics, ktorý vyrába taktiež elektronické bicykle GoCycle taktiež dúfa, že bude zarábať na raste dosahovanom na americkom trhu.

Spoločnosť očakáva, že počas roka 2015 predá zhruba 2500 bicyklov modelu GoCycles, čo je 60% nárast oproti minulému roku.

Súvisiace: Táto degustácia luxusnej tequily Avión stojí $ 500 000

Ceny modelov GoCycles začínajú na úrovni 4999 dolárov.

Ceny za elektrobicykle Leaos začína na 6 800 eurách (7 600 dolárov).

Ale tieto bicykle nenájdete v tradičných cyklistických obchodoch.

Armin Oberhollenzer, ktorý je zakladateľom spoločnosti Leaos, propaguje jeho elektronické bicykle na autosalónoch a dizajnových obchodov, v snahe osloviť ultra-bohatých klientov.

Súvisiace: Ruský oligarcha Roman Abramovich má niekoľko skutočne úžasných hračiek

Bohatých zákazníkov by ani vo sne nenapadlo ísť do normálneho cyklistického obchodu a tak musíme využívať kreatívne umiestnenia našich produktov.

E-bike od spoločnosti Oberhollenzer začíná na 6800 eurách (7600 dolárov), ale ceny môže ísť oveľa vyššie, keď klienti požadujú ďalšie úpravy. Napríklad, môžu požadovať vykladanie Swarovského kryštálmi, ako aj špeciálne kožené detaily.

Zdroj: Trefecta, GoCycle, Leaos

Facebook komentár